Dressing op maat

Met een uitmuntende plaatsingsservice en dienst-na-verkoop geniet je zorgeloos van je nieuwe opbergkast op maat.

Wij volgen steeds de nieuwste trends en werken naar ieders budget. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?

Haardwanden op maat

Picobello Interieur is specialist in haardwanden (inbouwhaarden) op maat. Bij een kennismakend gesprek overlopen we alle mogelijke indelingen en materiaalopties.

Met onze meer dan 20 jaar aan ervaring kunnen we jouw favoriete oplossing uitwerken rekening houdend met je budget.

Badkamers op maat

Neem in alle rust een douche of neem een bad in de badkamer ingericht naar jouw smaak. Een moderne kamer is niet alleen mooi, ze is ook praktisch ingericht. Picobelle Interieur zorgt voor een badkamer naar jouw wensen, onafhankelijk van de grootte.

We staan je vanaf het begin bij, van de inrichting tot de afwerking en de installatie.

Kasten op maat

Gebruik de beschikbare manier zo optimaal mogelijk met een kast op maat van Picobello Interieur. Onze creatieve aanpak neemt al je zorgen weg, zodat elke beschikbare ruimte goed benut wordt.

Onze opbergkasten worden ontwikkeld waarvoor ze bedoeld zijn, in samenspraak met jou. De mogelijkheden zijn eindeloos, contacteer ons even voor een oplossing op maat.

Keukens op maat

Keukens krijgen steeds meer plaats in het huis. Vroeger stond de keuken vooral geplaatst in de hoek van een huis, maar moderne open keukens worden tegenwoordig meer centraal geplaatst.

Een goede plaatsing hiervan is dus wel belangrijk zodat je nog steeds alle ruimtes goed benut. Laat ons je bijstaan met enkele voorstellen en opties, zodat je een goede keuze kan maken waar je jaren later nog van geniet.